Spring til indhold

TILMLEDING TIL ALL BREED UNGDOMSSHOW 2024 

For andet år i træk afholdes ALL BREED UNGDOMSSHOW, og igen i år har vi i simmentalforeningen repræsentanter i styregruppen.

Showet foregår ifm. Landsskuet og afholdes fredag d. 5. juli. Ligesom sidste år tages der højde for det øvrige program, så man som deltager ikke kommer til at skal gå på kompromis med andre aktiviteter. Man kan læse mere om showet generelt og retningslinjer samt finde tilmeldningsblanketten nedenfor.

Vi håber fra simmentals side, at der er mange, der vil deltage i showet, vi har en del at forsvare efter de stærke resultater fra de deltagende simmental dyr sidste år. Udstiller man ikke selv på Landsskuet, men gerne vil deltage med Simmentalere i showet, så tag endelig fat i Anders eller Julie på nedenstående numre, vi hjælper gerne med at finde et simmental dyr til dig.

Skriv gerne din tilmelding direkte i word-dokumentet og returner i word-format.

Du er altid velkommen til at tage fat i enten Anders på 42635278 eller Julie på 24455262 eller skrive direkte til dkkoedkvaegungdom@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Ps. deadline for tilmelding til Landsskuet er d. 30. maj 2024 og dyrene skal være tilmeldt Landsskuet for at kunne tilmeldes ungdomsshowet.

Bag initiativet står repræsentanter fra racerne: Murray Grey, Simmental, Limousine, Dexter, Angus, Skotsk Højlandskvæg, Charolais, Korthorn, Galloway og Hereford.