Spring til indhold
[print-me /]

Bedømmelsesplan til den ordinære simmentalbedømmelse samt katalog

Bedømmelsesplanen til den ordinære simmental bedømmelse er på banen, se den og andre bedømmelsestidspunkter nedenunder. Kataloget kan endvidere ses nedenunder.

Bedømmelsesplaner til Landsskuet 2024

Planlægningen og forberedelserne til Landsskuet er i fuld gang, og nu kan man se, hvornår de forskellige aktiviteter løber afsted: Nedenfor kan man se de samlede bedømmelsesplaner for torsdag-lørdag. Vi ses på Landsskuet!!!

Dato for generalforsamling i Dansk Simmental 2024

Dansk Simmental afholder den årlige generalforsamling lørdag den 12 oktober 2024. Generalforsamlingen kommer til at foregå med besætningsbesøg hos Hamborghus Simmental v. Torben Poulsen. Nærmere program for dagen følger, husk at sætte kryds i kalenderen.

Katalog All Breed Ungdomsshow og Børnedyrskue 2024

De unge mennesker i styregruppen bag All Breed Ungdomsshow og Børnedyrskuet har fået en flot og markant stor fremgang i tilmeldning til årets show, der tæller hele 134 katalognumre til ungdomsshowet og 5 katalognumre til Børnedyrskuet. Simmental er flot repræsenteret med 14 katalognumre, hvilket gør Simmental til den støre intensive race sammen med limousinerne. Den …

🥳🥳🥳Husk tilmeldning til Landsskuefest 2024🥳🥳🥳

Dansk Simmental inviterer til den årlige og hyggelige Landsskuefest, der afholdes torsdag den 4. juli klokken 19:00 i et telt på Landsskuepladsen😀😁 Obs sidste tilmeldning er i morgen torsdag den 27 juni og tilmeldningen skal ske til info@dansksimmental.dk Betaling til bank💵💵💵 – reg: 3405 – konto: 4900 511 612. OBS. Man er først tilmeldt når …

Billeder og Resultater fra Hjørring Dyrskue 2024

Hjemmesiden er nu blevet opdateret med billeder og resultater fra weekendens dyrskue i Hjørring, find dem under hhv. galleri og dyrskueresultater Igen klarede Simmental det godt til Interbreed, idet Simmental vandt Interbreed for hundyr

Katalog – Landsskuet 2024

Så er der kommet katalog til årets Landsskue, i år er der tilmeldt 47 simmentalere fordelt på 13 tyre, 25 kvier og 9 køer. Kataloget kan ses nedenunder.

Katalog – Hjørring Dyrskue

Kataloget er klar til weekendens dyrskue i Hjørring fredag den 21. juni og lørdag den 22. juni. I år er der tilmeldt 13 simmentalere, hvilket kan ses i nedenstående katalog.

De nye indekser er kommet

Årets juni udgave af indekserne er kommet, og man kan finde dem ved at følge nedenstående links. Link til avlsværdital for enkeltdyr https://avlstal.seges.dk/ Link til Hitlister for hundyr http://avtal.dlbrkvaegit.dk/soeg/kodkovalg0.asp Link til Hitlister for tyre http://avtal.dlbrkvaegit.dk/soeg/kodtyrvalg0.asp Avlsværdital for kødkvægsracerne kan også findes på NAV’s hjemmeside under NAV søgning på kødkvæg. Søgesiden indeholder avlsværdital for alle dyr som må publiceres ved at trykke. Husk …

Nyt læsestof

Årets juniudgave af Simmentaleren er blevet trykket, og er på vej til postkasserne rundt omkring, i juniudgaven kan der bl.a. læses om PFASfund i græsset, generalforsamlinger og dyrskuer.

Katalog – Det Østjydske Dyrskue 2024

Så er der kommet katalog til det Østjydske Dyrskue 2024, se det nedenunder.

Billeder og Resultater fra Roskilde Dyrskue 2024

Roskilde Dyrskue 2024 løb af stablen i forrige weekend med over 30 tilmeldte simmentalere. Billeder fra dyrskuet kan findes under galleri, mens resultaterne kan ses under dyrskueresultater.

Billeder og Resultater fra Hobro Dyrskue 2024

Så er hjemmesiden blev opdateret med billeder og resultater fra Hobro Dyrskue 2024, find dem under hhv. galleri og dyrskueresultater.

Katalog – Dyrskuet Thy Mors

Så er der kommet katalog til dagens dyrskue i Thisted, trods regnvejret og kom til Thisted. I år er der tilmeldt 4 simmentalere. Kataloget kan ses nedenunder.

Katalog – Det Fynske Dyrskue 2024

Så er der kommet katalog til weekendens dyrskue i det fynske, i år er der tilmeldt 4 katalognumre hos simmental. Dyrskuet løber i år af stablen fra den 7-9. juni. Kataloget kan ses nedenunder.

Dyrskueetik – Retningslinjer for dyrevelfærd på dyrskuer

Dansk Simmental har sammen med alle de andre kødkvægsraceforeninger tilsluttet sig denne folder, som er en række anbefalinger der er til, hvordan man får mest muligt dyrevelfærd på dyrskuerne både forud for dyrskuet, på dyrskuepladsen og tll bedømmelsen i ringen. Dansk Simmental har sammen med Limousineforeningen, Blondeforeningen, Charolaisforeningen og Dansk Kødkvæg været med til at …