Spring til indhold

Godt Nytår!

Godt nytår

Alle ønskes et rigtig godt nytår, vi kan se tilbage på 2022, som et år der har været fart på, vi havde fra starten af året sat en meget optimistisk målsætning for bestyrelsen, og vi kan sige med lidt stolthed, at vi er kommet i mål med det hele, det indebar blandt andet:                                                                                                           

Ny hjemmeside                                                                                                                                                                           

Et ekstra flot Landskue                                                                                                                                                                       

Finde en ny inseminerings tyr                                                                                                                                                        

Besøge alle der havde indberettet en 200 dags vægt på Elitelisten                                                                                          

Lave nyt PR materiale til alle lokalforeninger                            

Prøve igen at opdyrke et eksportmarked for sæd fra Dansk Simmental                                                                               

Arbejde aktiv for at lave en tyr til krydsnings brug (Beef on dairy).  

Alle disse projekter er opstartet eller færdig gjort i 2022, og vi starter stærk op i 2023 med en række åbent hus-arrangementer. Vi har også møde med lokalforeningerne til februar, hvor der også er tilknyttet et åbent hus, hvor alle er velkomne.

Alt det vi har nået, og alt det vi gerne vil nå til næste år, kan kun lade sig gøre på grund af jer, jer der altid siger ja til at give en hjælpende hånd, hvor end der er brug for det. Det er jer som sidder i et udvalg eller arbejdsgruppe eller på anden måde hjælper os i bestyrelsen med at fylde nogle poster, så vi kan bruge tiden på andet. De som trofast trækker i dyrskuetøjet, og tager dyrene med på skuet både lokalt og til landskuet, og søger for vi altid er flot repræsenteret på skuerne Jer der altid siger ja til at lægge hus og stald til, når vi skal have holdt åbent hus, generalforsamling, kursus eller et helt fjerde. Alle jer som støtter foreningen aktivt med et medlemskab eller købe foreningssæd, og på den søger for vi har midler til at kan gøre noget ekstra for fællesskabet.   

Jeg er utrolig stolt og glad for, at have været med det denne udvikling, og det har været en fornøjelse at se hvordan folk villig har taget aktiv del i foreningens fremgang, bliv ved med det, så lover vi også at blive ved med at gøre hvad vi kan, for at skubbe foreningen fremad.

Lige på falderæbet vil jeg gerne opfordre til man får meldt sine kalve på Elitelisten, da vi næsten har solgt så meget af Lykke Springbank PP , at vi har udgifterne hjemme, og vil derfor gerne have den næste tyr fundet, så vi igen kan tappe en ny tyr i 2023, men det kan vi kun, hvis i bliver ved med at sætte kalve ind, for vi finder de absolut bedste, og ville gerne have den næste på plads i foråret eller først på sommeren, hvis det er muligt.  

På vegne af bestyrelsen, rigtig godt nytår!

Steffen Andersen

Dansk Simmental